23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Okul Müdürümüz Muhammed Cem Aktaş'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı.

Bugün TBMM nin kuruluşunun 104. yılı sebebiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimizin teminatı ve cumhuriyetimizin parlayan güneşleri olan evlatlarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Sevgili öğrencilerimiz;

Öncelikle bilmelisiniz ki sizler bizim en değerli varlıklarımızsınız! Sizin mutlu olduğunuz her gün bizler için bir bayram, sizlerle geçirdiğimiz her an bizler için büyük bir mutluluktur.

Geleceğe umutla bakmanız, iyilik ve güzellik içinde yaşamanız, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı olarak yetişmeniz, önce insan diyerek insanlık değerlerini benimsemeniz ve en önemlisi mutlu olmanız için buradayız ve bu amaçla çalışmaktayız.

Değerli velilerimiz;

Sizlerin de bu yolculuğumuzda bizlerle beraber olmanız, yanımızda yer almanız bizler için çok önemlidir. Sizlerle ailemizi geliştirecek sizlerle daha güçlü olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

Bayramımız kutlu olsun.

Bir okuldan daha fazlası...